YStyle

Fauziah Latiff Kongsi Tips Awet Muda, Join Zumba!

Ha jangan ingat main zumba ini tiada faedah tau! Kalau tak ada stamina, join zumba mesti cepat letih! Sebab zumba ni banyak pergerakan tau! Mungkin sebab tu Kak Fauziah nampak muda je ye dak? Sebab banyak bersenam!

Terlalu Lasak Punca Fasha Sandha Alami Keguguran

Siapa sahaja yang tidak sedih bila kehilangan bayi dalam kandungan kan? Tapi apa pun, rezeki milik Sang Pencipta. Mungkin Dia lebih mengetahui dan kita sebagai hambanya harus reda dan sentiasa berdoa. Semoga Fasha kuat...

Netizen Komen Aliff Syukri Botak Sama Macam…

Ni memang betul-betul tunai janji ni.....nasib buat janji botak kepala kalau benda yang lagi pelik-pelik, masak la Datuk Aliff Syukri nak tunaikan ye dak? Apa pun apa pendapat anda tentang penampilan baru Aliff Syukri ni?

Linda Rafar Rindu Arwah Mak, Pakai Pakaian Arwah

Siapa sahaja yang tak rasa rindu dengan kehilangan orang tersayang kan? Lagi-lagi bila nak Raya ni bertambahlah kasih rindu terhadap pemergian seseorang itu. Apa yang kita boleh buat adalah sedekahkan Al-Fatihah sahaja....

Ain Edruce Enggan ‘Diikat’ Terlalu Lama

Alhamdulilah, orang tua-tua cakap benda baik jangan dilengahkan, tak manis, ye dak? Jadi, kita doakan yang terbaik buat pengacara dan pelakon ini semoga semuanya berjalan dengan lancar ya....

Ayda Jebat Akui Selesa Pakai Tudung

Kalau seseorang itu nak berubah ke arah kebaikan, walaupun sikit-sikit kita kena sentiasa berikan semangat betul tak? Yang penting niat mereka tu. Semoga segalanya dipermudahkan, Insya Allah.

5 Filem Wajib Tonton Sempena Hari Ibu

Kalau anda masih belum ada lagi plan untuk ke mana-mana pada Hari Ibu ni jangan risau! Team YC dah senaraikan 5 filem menarik yang boleh anda tonton bukan sahaja bersama ibu malah seisi keluarga! Sambil tengok sambil tunggu waktu berbuka!

Aznil Nawawi Sedih Koleksi Baju Raya Dikecam

Siapa sahaja tak sedih kalau dah penat-penat usaha sesuatu tapi tidak dihargai. Dahlah tak hargai, dikecam pulak tu, bukan main lagi ya? Apa pun tahniah Pak Nil atas koleksi terbaru baju Melayu bersama Razman Razmi!

Waris Akui Dulu Sering Tinggal Puasa Sampai Isteri Kecewa

Manusia masing-masing ada dugaan waktu berpuasa betul tak? Lain orang lain dugaan. Jadi, kita jangan memperlekehkan seseorang itu hanya kerana dugaan mereka. Semoga Waris sentiasa istiqomah dalam melakukan ibadah ini. Salam Ramadhan Mubarak!

9 Pilihan Masjid Terunik Di Dunia Ini Wajib Dilawati

Siapa kata kamu tidak boleh travel di bulan puasa? Ini adalah peluang untuk kamu membuat sesuatu yang lain dari yang lain dengan melawat tempat-tempat menarik yang berunsurkan kerohanian seperti ‘masjid hopping’ .

PU Abu Terkilan Orang Salahkan Arwah Ibunya

Kadang-kadang kecaman daripada netizen ni melebih-lebih juga....ada sampai mendoakan perkara tak elok berlaku, kan tak elok tu. Lepas tu ada juga yang menggunkan bahasa kesat. Apa nak jadi la, kalau marah pun cuba kawal sikit, betul tak?

Koleksi Berlian Eksklusif Serta Unik Hanya di Habib Jewels

Siapa yang tidak suka dengan barangan kemas bukan, lagi-lagi berlian. Memang kegilaan ramai wanita di luar sana. Baru-baru ini, Habib Jewels mengeluarkan satu koleksi eksklusif bersempena bulan Wanita! Ha nak tahu koleksi apa? Mari sini tengok!

Erma Fatima Pencetus Idea Rumah Budaya, ‘Culture House’

Bagus betul idea buat Rumah Budaya ni kan? Mana ada lagi di Malaysia yang buat macam ni betul tak? Mungkin lepas ni, Erma boleh luaskan lagi idea ini dan buat di beberapa tempat popular yang menjadi kunjungan pelancong! Sudah pasti jadi tarikan, kan?

Jom naik Bukit 2 Ringgit!

Bukit 2 Ringgit bukanlah sebuah bukit yang di atasnya terpacak kedai “Eco Shop” seperti yang digembar-gemburkan menjual barangan RM2. Namun nama timangan ini sememangnya telah wujud sejak lama lagi.

Syoknya Raya Bersama Bazaar Raya Kuala Lumpur 2019

Eh pejam celik dah nak puasa ya? Lepas tu raya pula! Tapi dah siap ke persiapan raya semua kat rumah tu? Ha, kalau belum jangan risau, kunjungi Bazaar Raya Kuala Lumpur 2019 (BRKL2019) pada 16 Mei sehingga 4 Jun ini!

Aizat Amdan Bakal Jadi Pengarah Filem?

OMG! Betul ke Aizat Amdan bakal keluarkan filem pendek? Tak sabar nak tengok! Jangan lupa ya 26 April ini, nantikan di semua platform media sosial Aizat sendiri!

Malam MeleTOP Milik Syafiq Kyle?

Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu kan? DFKL2019 dah habis tapi sekali lagi Syafiq Kyle 'tapau' trofi pada malam Anugerah MeleTOP 2019 (AME2019) pada malam semalam. Memang demam Syafiq Kyle tahun ni ya?

Nur Sajat Ambil Siti Kassim Jadi Peguam Bela

Kena saman sampai RM200,000 hanya kerana urusan perniagaan tidak berjalan seperti yang dirancang? Banyak tu! Tapi yang penting usahawan kecantikan terkenal, Nur Sajat telah mengambil seorang peguam serta aktivis untuk mewakilinya. Siapa tu?

Suami Tidak Tentu Arah Bila Raja Ilya Tak Memasak...

Tak sangka rupa-rupanya suami kepada pelakon Raja Ilya iaitu Trent Garret seorang yang lebih suka makan di rumah dan menikmati masakan sang isterinya. Apa jadi bila Raja Ilya tak masak. Tonton video di dalam artikel ini...

Zul Ariffin Telan Beratus Ubat Untuk Pulih, Kenapa Ek..?

Kadang-kadang lihat pelakon tanah air kita kerja bagai nak gila sampai kesihatan pun entah ke mana, hanya kerana peminat di luar sana. Tapi tulah, tak elok juga. Kesihatan kena jaga! Jadi, semoga segalanya dipermudahkan buat Zul Ariffin!

Lan Pet Pet Kena Denda, Che Ta Anggap Ini Semua Fitnah

Selesai satu kes apabila seorang pelawak terkenal sudah pun mengakui kesalahannya dan dikenakan denda. Tapi lain pula ceritanya a kakak ipar kepada pelawak tersebut mengeluarkan kenyataan bahawa insiden yang berlaku adalah suatu fitnah... Eh?

Jenama Shyleena Fokus Untuk Ke Negara Luar

Niat untuk membawa nama Malaysia ke peringkat antarabangsa dalam bidang fesyen dan permodelan menjadikan Faridah Hope, pemenang Mrs Asia Worldwide ini menubuhkan satu jenama sendiri iaitu Shyleena. Apa pun tahniah buat Faridah!

Ifan Seventeen Lawat Mangsa Buli Indonesia, Audrey

Vokalis kumpulan Seventeen, Ifan telah melawat adik Audrey pada Rabu untuk menyuntik semangat kepada remaja tersebut. Mari kita sama-sama doakan yang terbaik buat adik Audrey, moga segalanya dipermudahkan, amin!

3 Konsol Game Hebat Buat Come-Back!

Dengan kelajuan internet kini mencapai kelajuan yang tidak masuk akal, platform permainan seperti Steam dan kedai konsol digital telah menjadi pilihan untuk pemain untuk membeli permainan mereka.

“Moga tak ada apa yang serius” – Jihan Muse

Terkejut bila dengar seorang pengacara dan pelawak popular seorang ni buat pemeriksaan MRI! Harapnya tiada apa yang serius la ya dan buat mereka di luar sana jangan lupa titipkan doa buat Jihan Muse, semoga semua baik-baik sahaja....

Da’i Wan ‘Tegur’ Dua Lipa

Isu yang sentiasa panas di negara kita serta negara jiran iaitu LGBT ini tidak akan berakhir...apa pula sekarang ni? Kenapa Da'i Wan tegur Dua Lipa pula ni? Apa Dua Lipa sudah buat.....?

“Duit saya, suka hati saya la” – Ahya Rosli

Betul juga la memang guna duit dia pun buat majlis ni, tapi tak bermakna dia boleh buat apa sahaja, betul tak? Mungkin kalau nak buat tunggu kanak-kanak pulang dulu ke....takpun buat 'private party' terus...

Pak Ya Trauma, Mahu Saman Pelawak Terkenal

Kalau perkara sebegini terjadi kepada orang tua anda, apa yang anda lakukan? Kasihan kan? Niat hanya untuk menjalankan tugas tetapi lain pula yang jadi.....Semoga Pak Ya cepat sembuh!

Siti Khadijah Rai Sedekad, Keluar Produk Baru

Kalau dulu bermula kecil-kecilan sahaja, kini setelah sedekad dalam industri perniagaan jenama pakaian solat popular, Siti Khadijah sudah pun menjejak ke peringkat antarabangsa! Tahniah buat team SK!

Pelawak Terkenal Belasah ‘Guard’ Tua

Kerana sikap panas baran seorang pelawak terkenal ini, viral videonya memukul seorang pengawal keselamatan yang telah menjangkau hampir 70 tahun ini...Apalah nasib pakcik tersebut...Ada ke patut kena pukul dan sepak...

Vivy Yusof Kecewa Terhadap Syarikat Lazada

Siapa yang suka 'shopping online'? Semua orang suka kan? Tapi jangan mudah tertipu ya, takut barang yang kita beli tu 'fake'! Ha tak ke terbang duit? Terbaru, ikon perniagaan Vivy Yusof kongsi rasa kecewa terhadap syarikat Lazada. Ha apa cerita?

Hans Isaac Enggan Mohon Maaf Pada Fazura

Masih belum selesai lagi rupanya kontroversi 'tiga penjuru' yang melanda selebriti Hans Isaac serta pasangan Fazura dan Fattah Amin ini. Bagaimanapun, Hans Isaac memohon agar isu kecil ini tidak dilanjutkan lagi.... Okay semua dah boleh 'move on'!

Keisha Akui Penat Jadi Nabila Huda di FFM30

Apa yang menariknya, Keisha benar-benar kelihatan seperti mini Nabila Huda atau jelmaan Nabila Huda. Lebih-lebih lagi bila menggayakan kebaya dengan fesyen rambut bersanggul yang memang cukup sinonim dengan Nabila.

Nabila Huda Sah Keguguran

Impian ingin menimang cahaya mata kedua hancur apabila aktres Nabila Huda kongsi berita duka bahawa dia mengalami keguguran semalam. Sedih dan sebak bila mendengarkan berita tersebut. Semoga Nabila kuat...

Noryn Aziz Hilang Suara Gara-Gara Stress

Lebih kurang tiga hari lagi, konsert gabungan tiga suara istimewa bakal mengegarkan Panggung Sari, Istana Budaya, tapi dengar cerita salah seorang penyanyi tak sihat dan hilang suara? Betul ke? Doakan kesihatan Noryn Aziz kembali pulih ya....

Bunkface Gegarkan UiTM Puncak Alam!

Siapa yang pergi Bunkface Campus Tour dekat UiTM Puncak Alam semalam pasti merasakan kehangatannya sehingga ke saat ini. Memang betul-betul gempak beb persembahan Bunkface kali ni! Kan?!

'Scammer' Menyamar Jadi Aaron Aziz, Tipu Artis?

Ada sahaja perangai orang yang tidak bertanggungjawab ni nak menyusahkan orang ya? Ada pula yang menyamar jadi Aaron Aziz dan hubungi artis-artis....nak apa tu tak tahu la. Jangan nak duit sudah....

Afiq Muiz, Pachara Apin Sah Nikah

Pada pagi Selasa, pelakon bagi drama Jodoh-Jodoh Anissa, Afiq Muiz telah sah bernikah dengan sekali lafaz dengan pelakon baharu, Pachara Apin yang kini namanya adalah, Nur Aaira Mahdeya. Alhamdulilah dan tahniah buat mereka.

Dua Lipa Balas ‘Cinta’ Hael Hussaini?

Siapa yang tak kenal dengan penyanyi popular Inggeris ini yang telah merangkul Grammy Awards baru-baru ini kan? Dengar cerita Dua Lipa balas 'cinta' Hael Husssaini semalam? Betul ke?

Nelydia Senrose Kahwin Minggu Hadapan?

Kurang gemar berkongsikan mengenai hubungannya bersama ahli perniagaan, difahamkan pelakon, Nelydia Senrose bakal melangsungkan perkahwinan pada minggu pertama April iaitu minggu hadapan. Betul ke?

Hasad Dengki Manusia Buat Nur Sajat Sakit?

Ada lagi ya orang yang dengki dan tidak puas hati dengan kejayaan orang lain? Kesian Nur Sajat kena buatan orang dengki macam ni....Semoga Sajat kembali pulih seperti biasa dan ceria seperti selalu.

Sajat Masuk Hospital Kerana Penyakit Misteri?

Siapa tak kenal dengan usahawan muda, cantik dan lagi bergaya, Nur Sajat ni kan? Terbaru, Sajat dikatakan berada di hospital selepas pengsan dan tidak sedarkan diri. Kesian pula tengok Sajat terlantar macam tu.....

Bunkface Bawa ‘POP’ Ke Kampus

Siapa Bunkers kat sini?! Ha jangan ketinggalan untuk dengarkan album baru Bunkface berjudul POP di platform streaming muzik Spotify dan join jelajah kampus Bunkface bermula Mac ini!

Che Ta Sakit Mata, Berhenti Ngumpat

Gara-gara pemakaian Che Ta ke majlis ulangtahun Siti Aafiyah, Che Ta dikecam teruk oleh netizen. Namun Che Ta membalas komen tersebut dengan menjelaskan bahawa dia sebetulnya sakit mata. Ha ngumpat lagi!

Yura Yunita, 'Merakit' Simbol Bangkit

Wanita berkebolehan bermain piano serta pernah merangkul Penyanyi Solo Wanita Terbaik di AMI Awards 2017 & 2018, Yura Yunita kini membawakan album keduanya berjudul Merakit....

Soul Sisters Ada Kejutan Buat Peminat?

Tinggal lagi kurang 20 hari sahaja lagi trio 'Soul Sisters' bakal mengadakan konsert istimewa mereka di Istana Budaya! Siapa dah beli tiket? Siapa belum, ha pergi beli cepat, nanti kalau dah 'sold out' jangan menangis pula....

Tahniah! Ahmad Idham Kini CEO FINAS!

Sebelum ini ramai yang tertanya-tanya, siapakah yang bakal memegang tampuk jawatanKetua Pegawai Eksekutif Finas. Ternyata, ia adalah dari kalangan karyawan industri kreatif. Tahniah Ahmad Idham...

Valentino Spring/Summer 2019 Collection

Dengan membawa mesej “Freedom is not escape but presence.” Piccoli menggunakan tema yang serupa dengan lelaki-lelaki Valentino SS19 yang menggabungkan kekuatan “viral forces of streetwear” dan unsur-unsur couture yang halus.

Awi Rafael Tarik Diri Kahwin Bersama Atikah Suhaime

Sesiapa pun tidak mahu perkara sebegini berlaku beberapa hari sebelum terjadinya hari perkahwinan mereka, betul tak? Tak ada angin ribut, tiba-tiba penyanyi kelahiran Singapura ini menarik diri dari perkahwninannya...Apa sudah jadi?

#5 Things You Can Do This Week (Women’s Day!)

You know what's happening! It is International Women's Day!! Get yourself ready and prepared for what's coming. Here's five things or events you can join, in conjunction with International Women's Day! Cheers for women!

Maher Zain Malaysia Tour 2019 Bersama CIMB Islamic

Terkenal dengan beberapa lagu popular seperti Insha Allah, Thank You Allah dan The Chosen One, penyanyi Maher Zain kembali dengan membuat konsert jelajah di Malaysia pada Mac ini! Tak sabar betul rasanya nak lihat Maher Zain!

Wah....Betulkah Elfira Loy Sudah Hamil?

Resepsi yang kelima perkahwinan Elfira Loy dengan suaminya Faris, baru sahaja selesai tetapi sudah timbul desas-desus yang mengatakan bahawa pelakon berkening tebal itu sudah pun hamil.

Mahu Ke Singapura? Ini Tips ‘Selamat’ Buat Kamu!

Ada yang serik mahu ke Singapura dan ada pula yang excited untuk menjejakkan kaki ke Kota Singa itu. bagi yang mahu ke Singapura dengan menaiki bas, kami bantu sertakan tips selamat buat rujukan anda. Sila baca selanjutnya.....

5 Aksesori Ini Penting Untuk Kelihatan Muda

Tahukah anda, terdapat beberapa aksesori yang boleh membuatkan anda kelihatan lebih muda tanpa perlu mengeluarkan kos yang besar untuk melakukan pembedahan plastik. Baca selanjutnya...

Ibu Aliff Aziz Tak Memihak Menantu.., Sindir Bella?

Kalau dah marah, apa yang kita lakukan pun tak sedar betul tak? Tapi yelah siapa yang tak marah dan kecewa bila dicurangi buat kali kedua. Dan benar, segala benda yang kita lakukan boleh mendatang akibat dan bahananya...

Ameera Zaini Tampil Dengan Tema Euphoria

Kalau anda penggemar tudung bawal, anda mesti cuba dan dapatkan koleksi terbaru dari AZPrint ini! Kainnya yang memang berkualiti dan sangat mudah dibentuk menjadikan tudung bawal ini istimewa!

Oktovia Manrose Mohon Maaf

Sudah terang lagi bersuluh pihak tersebut salah, jadi haruslah memohon maaf betul tak? Apa-apa pun, wanita di luar sana ingat, jangan jadi pihak ketiga untuk meruntuhkan rumah tangga seseorang ya!

NSV: Back at it again

After 6 months, 'Night Skies & Visions' made a comeback at Gudang Noisy at the NSV Comeback Show!

Kata Betty Rahmad, Nabila Huda Berani Mati!

Segelintir fans tegar Nabila Huda yakin bahawa pasti akan ada segelintir netizen yang akan menjadikan posting tersebut sebagai bahan kecaman mereka dan ternyata telahan mereka itu benar belaka.

Viral Video Kejutan Buat Ibu, Siti Nurhaliza Komen

Ibu mana yang tidak suka menerima kejutan dan hadiah daripada anak mereka sendiri, ya dak? Baru-baru ini viral mengenai satu video kejutan di mana seorang anak telah memberikan tiket konsert Datuk SIti Nurhaliza buat ibunya. Comel betul!

Senarai Penuh Pemenang Anugerah Oscar 2019

Menariknya, kali ini banyak wajah baru yang memenangi Oscar. Malah buat pertama kali juga dalam sejarah, Kostum Terbaik (Ruth Carter) dan Produksi Terbaik dimenangi (Hannah Beachler) oleh calon Black-American.

Raf Yaakob Bangga Mawar Rashid Berjaya Tamatkan Konvo

Orang yang paling happy dan bangga apabila Mawar Rashid berjaya tamatkan pengajiannya di dalam jurusan Diploma Pengurusan Perniagaan (Diploma in Business Management) di Management and Science University adalah suaminya Raf Yakoob.

Alif Satar Bakal Timang Anak Ketiga

Alhamdulilah, tahniah buat Alif Satar dan isteri Sha Dila yang bakal menimang cahaya mata ketiga. Agak-agak korang semua, kali ini lelaki atau perempuan? Ha kita tunggu okay? Doakan yang baik-baik sahaja!

#7 Fakta Menarik Tentang Sudirman Hj Arshad

Sudah 27 tahun seniman ini meninggalkan kita semua, namun karyanya masih lagi dihargai dan didengari sehingga detik ini. Mari kita ikuti 7 fakta menarik mengenai Penghibur Nombor Satu Asia ini!

Zizan Razak Kahwin Tahun Ini atau Hadapan?

Amboi, bukan main lagi jejaka seorang ni berseloroh. Siap tanya nak kahwin tahun ini atau hadapan! Sudah ada calon ke tu? Kalau dah, jangan tunggu lama-lama, takut diambil orang...

#5 Muzik Video Baru Febuari Ini!

Dalam kesemua 5 muzik video yang tercatat dalam senarai admin kali ini, siapa yang dah tonton kesemua muzik video ini? Haa mana satu kegemaran anda?

Bayi Tidak Gerak, Sari Yanti Jalani Pembedahan

Berita duka buat pasangan ini.....Sari Yanti disahkan hamil tiga bulan akan tetapi harus menjalani pembedahan setelah diberitahu doktor bahawa bayi di dalam kandungan sudah tidak bergerak. Al-Fatihah.

Shila Amzah Hamil Anak Pertama

Alhamdulilah, berita gembira buat Shila Amzah dan pasangannya kerana tidak lama lagi mereka akan menimang cahaya mata pertamanya! Tahniah buat Shila Amzah dan Haris Elias!

Noh Salleh Bikin Lagu Buat Isteri, Mizz Nina

Selasa lalu, penyanyi Noh Salleh telah melancarkan satu single terbaru berjudul, Debu Bercahaya. Namun, dia memiliki sebuah lagi single lagu yang dicipta khas buat isterinya, Mizz Nina iaitu Mahu Ke Mana. Bukan main lagi Noh..

Lana Nordin Mohon Doa Orang Ramai Buat Anaknya

Hanya Allah SWT sahaja yang tahu perasaan seorang ibu ketika menghadapi situasi sebegini... Buat Lana Nordin sekeluarga, tabahkan hati dan semua di sini akan mendoakan kesihatan William Daud McKienzie atau Billy. Amin

Ramai Rakan Artis Sokong Kenyataan Nabila Huda

Apa kes ni sampai nak cakap artis masuk neraka? Bukan main ya mulut masing-masing? Eh mulut ke? Sebab tangankan yang selalu menaip? Ha tak kisah la, apa-apa pun baca apa Nabila Huda cakap ni!

OMG! Suara Daiyan Trisha Mirip Zendaya!

OH EM GEE! Memang mirip betul suara penyanyi ni dengan Zendaya! Siapa setuju?! Nyanyian Daiyan bersama Sam Tsui menerusi lagu Rewrite the Stars buat peminat teruja dengan kolabarasi mereka berdua!

Mobile SPA Pilihan Wanita Masa Kini

Faktor kekangan masa membuatkan ramai yang memilih SPA bergerak/Mobile SPA untuk mendapatkan rawatan kecantikan. Rata-rata wanita menggemari rawatan SPA di rumah kerana ianya lebih selesa dan selamat. Betul ke?

WhatsApp Tamatkan Sokongan Terhadap Platform Nokia S40

Pasti ini merupakan berita yang menyedihkan buat pengguna Nokia khususnya Nokia S40 kerana Whatsapp akan menghentikan pengemaskinian untuk peranti yang dijalankan pada platform telefon pintar tersebut. Kenapa? Baca selanjutnya...

Senarai Penuh Anugerah Grammy Ke-61 2019

Bakal bersiaran secara langsung dari Staples Center, Los Angeles pada 10 Februari bermula jam 8 malam (waktu tempatan Malaysia 8 pagi) , sebanyak 84 kategori telah dipertandingkan dalam Anugerah Grammy ke-61 ini. Jom check it out...

Syamsul Yusof Bikin 'Mat Kilau' Gempak

Sebelum ini, pengarah muda, Syamsul Yusof mengeluarkan filem bergenre seram dan dakwah, kali ini beliau akan mengeluarkan filem terbaru arahannya yang merupakan filem bersejarah mengisahkan pahlawan negara, Mat Kilau.

Tema 'Supernova' AJL33 Tak Berapa Nak Jadi?

Macam tidak percaya, sudah hampir seminggu AJL33 melabuhkan tirainya. Tetapi ada sesetengah pihak menyatakan ketidakpuashatian mereka apabila adasegelintir selebriti tidak mengikut tema dan tampil dengan gaya asal boleh....

Ara Johari Tuju Posting 'Maut' Buat Haters

Sudah hampir seminggu AJL33 melabuhkan tirainya bagi tahun ini, tetapi topik perbualan ini menjadi semakin hangat apabila ramai yang menyatakan ketidakpuashatian mereka terhadap kemenangan Naib Juara AJL33 itu.

"Dosa pahala antara saya dan Tuhan" - Emma Maembong

Setelah melalui pelbagai kontroversi yang melanda dirinya beberapa minggu yang lepas, pelakon, Emma Maembong mengesahkan dirinya tidak lagi bertudung menerusi BH Online. Pengesahan itu ternyata benar apabila Emma memuat naik gambarnya di Instagram..

Emma Maembong Nafi Dah Nikah, Itu Fitnah

Hampir reda dengan kontroversi tempoh hari, muncul pula isu terbaru mengenai pasangan ini. Isu yang menyatakan pasangan, Emma dan Syed Abdullah dikatakan sudahpun berkahwin adalah satu fitnah.

Rawatan Sulam Bedak Korea Kini Fenomena di Malaysia

Rawatan sulam bedak merupakan rawatan tanpa suntikan dan torehan yang berasal dari Korea Selatan. Sudah mula diperkenalkan sejak beberapa tahun yang lalu dan ianya amat terkenal di Indonesia. Kini fenomena ini mendapat perhatian di Malaysia.

Neelofa Sebak Dengar Kisah 2 Beradik Belanja RM2 Sahaja

Neelofa serta NeelofaTeam telah menganjurkan satu aktiviti kemasyarakatan dengan membantu 10 buah keluarga di Kuala Selangor, Selangor. Aktiviti yang mendapat kerjasama Jabatan Kebajikan dan syarikat minuman, Chatime itu dilakukan pada Sabtu lalu.

Fathia Latiff: Saya Masih Lagi Seorang Perempuan

Ekoran daripada tularnya sebuah video rakaman berdurasi kurang daripada seminit yang memaparkan aksi seorang wanita yang mirip sekali wajahnya Fathia Latiff dengan potongan rambut pendek seperti lelaki, Fathia kini dianggap Tomboy?

Emma Maembong Mohon Maaf Buka Tudung

Tular gambar buka tudung pelakon wanita muda, Emma Maembong bersama seorang lelaki yang dikatakan teman lelakinya, Syed Abdullah baru-baru ini di laman sosial. Apa yang berlaku ni?

Pelanduk Dua Serupa Legenda Allahyarham P Ramlee

Allahyarham Tan Sri P Ramlee merupakan satu legenda tanah air, siapa sahaja yang menonton filemnya pasti akan mempunyai seribu perasaan. Namun, wajah lelaki ini mirip sekali dengan P Ramlee sehinggakan suaranya juga sama!

Mohon Doa Buat Mamat Khalid

Siapa yang tak kenal pengarah popular Malaysia, Mamat Khalid ini? Pada Sabtu yang lalu, Mamat Khalid dikejarkan ke hospital dan diletakkan dalam keadaan koma selama 48 jam. Mari doakan kesihatannya supaya kembali seperti biasa.

Nabila Razali Akui Lebih Minat Menyanyi

Baru sahaja lancarkan single, ada netizen yang ingin melihat penyanyi cantik menawan ini berlakon pula! Amboi, bukan main netizen ya. Apa kata Nabila Razali sendiri?

Liza Hanim Selamat Melahirkan Baby Kelima!

Penyanyi lagu Getaran Cinta Di Jiwa, Liza Hanim sebelum ini telah pun dikurniakan 4 cahayamata. Kini bilangan ahli keluarganya bertambah dengan kehadiran seorang baby boy.... tahniah...

Nabila Razali Bikin Gimik Kerana Vroom Vroom

Terjawab sudah segalanya apabila tuan badan sendiri dah jelaskan apa yang berlaku. Ternyata tindakan penyanyi, Nabila Razali memadam kesemua gambar di Instagram adalah untuk 'teaser' sahaja. Teaser apa tu?

Aminah Rose, Puteri Nadiya Nissa

Tahniah dan alhamdulilah buat Nadiya Nisaa sekeluarga kerana telah mendapat baby baru! Sedap betul namanya, Aminah Rose! Buat Omar, tahniah kerana sudah pun menjadi abang!

Check It Out Single Terbaru Lagu Melayu 2019

Apa berita baru mengenai industri hiburan kita? Ha kalau anda semua nak tahu terdapat beberapa penyanyi yang bakal dan sudah pun mengeluarkan single terbaru mereka pada tahun 2019 ini! Nak tahu siapa? Haa baca artikel ini!

Aktor Randy Pangalila Kahwini Gadis Kanada!

Akhirnya aktor Randy Pangalila yang pernah membintangi drama Melayu tempatan sudah pun menemui suri hidupnya. Gadis yang bertuah itu adalah Chelsey Adrienne Frank. Baca lebih lanjut...

Sebelum Netizen Hencap, Faradhiya Jawab Dulu Pasal...

Penat juga ya jadi selebriti nih. Segalanya jadi perhatian netizen. So , sebelum netizen menghencap, Faradhiya awal-awal lagi sudah menjelaskan tentang baju yang dipakainya di dalam program Wanita Hari Ini. Takut jadi isu...

Demi AJL33, Ara Johari Pakai Sut Yang Bukan Biasa-Biasa

Sedar tak sedar, kurang dari dua minggu lagi Anugerah Juara Lagu ke-33 akan bersiar secara langsung di Axiata Arena, Bukit Jalil. Macam berdebar pula ya? Bagaimana dengan persiapan penyanyi wanita muda, Ara Johari buat persembahannya?

Haneesya Hanee Bukan Lagi Juara Dewi Remaja

Setelah 72 jam dinobatkan sebagai juara Dewi Remaja 18/19, Haneesya Hanee menyerahkan balik gelaran Dewi Remaja tersebut semalam, susulan video viral di laman sosial baru-baru ini....

5 Selebriti Sahut Cabaran #10YearsChallenge

Ha mungkin ramai yang dah tahu tentang cabaran #10yearschallenge ni kan? Okay kali ni kita bawakan 5 selebriti popular yang menyahut cabaran ini. Sungguh menarik bila melihat foto mereka dulu dan sekarang. Jom kita check it out...

Siapa Tunang Bella Dally?

Tanpa menyatakan nama atau memperkenalkan wajah tunangnya, Bella Dally telah menguar-uarkan mengenai berita pertunangannya iu menerusi IG peribadinya.

Tahniah! Rody Kristal Sudah Bergelar Daddy

Daripada seorang anak remaja yang mula menganggotai Kristal yang kemudian menjadi dewasa, Rody kemudian menikah setelah menemui pasangan hidupnya dan kini dia sudah menjadi seorang daddy....

6 Selebriti Wanita Popular Bakal Hamil

Tahun 2019 ni ramai pula selebriti wanita popular yang hamil ya? Siapakah mereka? Jom kita lihat senarai 6 selebriti yang hamil dan bakal melahirkan pada tahun 2019 ini. Moga segalanya berjalan lancar buat semua ibu dan juga bakal ibu di luar sana!

Top 11 Filem Hollywood Wajib Tonton 2019!

Kaki-kaki wayang! Tolong simpan awal-awal duit tiket anda semua. Keseronokan anda menonton wayang pasti akan betreusan pada tahun ini. Di sini Youth Connect senaraikan 11 filem wajin tonton tahun ini. Check it out....

Tidak boleh bawa masuk kubur - Ini Respon DSV

Bertuah betul anak-anak Datuk Seri Vida ni ya! Tahun lalu, Cik B dapat kereta mewah, tahun ni apa pula? Tapi mulut netizen ni memang tak boleh nak tutup, ada je perkara negatif nak komen...

Konsert Amal Bagi Allahyarham Zaibo

Pemergian pelakon dan pelawak veteran, Zaibo masih dirasai sehingga sekarang...Konsert amal bagi memperingati pemergian Allahyarham bakal diadakan pada 26 Januari ini.

Stunning! Red Carpet Anugerah Golden Globe 2019

Aktres Halle Berry, Dakota Fanning, Penelope Cruz dan Regina King adalah antara selebriti yang paling menyerlah dan rata-rata pemerhati berpendapat mereka adalah pemenang Best Dress pada malam itu..

Ketahui Rahsia Personaliti Kamu Melalui Cokelat!

Tidak kiralah jenis cokelat apa, yang penting cokelat yang jadi pilihan kamu itu sebetulnya mampu menggambarkan personaliti kamu. nak tahu apakah personaliti kamu apabila memilih cokelat yang kamu gemari? Baca artikel ini...

OMG! No Bathrooms in Hogwarts?

Can you even imagine how is it like if Hogwarts had no bathrooms? Did they just vaporise their 'evidence' with a magic spell? Not sure whether it is a convenience or just simply gross....

Beg Tangan Yuna, Jenama Christy Ng...Mantapkan?

Siapa sangka selain menyanyi dan mencipta lagu, Yuna juga mempunyai bakat untuk menghasilkan rekaan beg tangan dan kasut melalui kolabarasi bersama pereka kasut dan beg tangan terkemuka negara, Christy Ng.

Demi Lovato Calls Out Instagram For Fat Shaming

Demi Lovato chided Instagram for advertisements that contains ‘fat shaming’ elements towards a certain group. She tweeted that people needed to always speak up for what they believed in. The ads have since been removed.

Auvela Rahsia Muda Jelita Nicole Kidman

Bukan senang jadi bintang Hollywood. Banyak tekanan yang harus dilalui serta diterima termasuklah sentiasa kelihatan cantik dan muda. Nicole Kidman juga turut merasai tekanan itu.....

Ratu Rock Negara Kembali Dengan Konsert Akustik

Siapa sahaja yang tak kenal dengan Ratu Rock Malaysia ini? Ella kini kembali dengan konsert akustik, Ella Unplugged in KL di Istana Budaya pada Mac hadapan. Jangan ketinggalan untuk menyaksikan persembahan daripada Ratu Rock Malaysia ini!

Makanan Ini Halang Anda Jadi Gemuk!

Makan, makan juga. Tapi berat badan dan jumlah kalori makanan harus dijaga. Tambahan pula di waktu musim perayaan dan cuti hujung tahun yang panjang. Tak salah amalkan 'Cheat Day berkali-kali', tapi kena seimbangkan dengan makanan rendah kalori.